Adresa : Magjistralja / Ferizaj - Pristina (prelez)
Tel : +383 45 1000 61
Email : info@dttex-ks.com
EN

Rreth Nesh

Zgjidhni dyshekin e duhur për ju nga D&T Tex dhe filloni një udhëtim drejt një gjumi më të mirë!

Kompania D&T Tex është e specializuar në prodhimin e dyshekëve të cilësisë së lartë, duke filluar aktivitetin e saj në vitin 2012.

Me një histori disavjeçare, ne kemi zhvilluar një gamë të gjerë produktesh, duke ofruar rreth 10 modele të ndryshme dyshekësh për klientët tanë.

Pas disa viteve të punës së palodhshme dhe përkushtimit të vazhdueshëm për përmbushjen e nevojave të klientëve, D&T Tex ka arritur të krijojë një portofol të pasur produktesh.

 

Kompania jonë ofron një shumëllojshmëri dyshekësh, të përshtatur për preferencat dhe nevojat e çdo klienti.

Me një angazhim të palëkundur ndaj cilësisë dhe shërbimit ndaj klientit,D&T Tex vazhdon të rritet dhe të zhvillohet në tregun e dyshekëve, duke ruajtur reputacionin për prodhime të shkëlqyera dhe kujdes të veçantë ndaj klientit.

https://dttex-ks.com/wp-content/uploads/2024/05/f1.jpg
Adresa
Adresa :Magjistralja / Ferizaj - Pristina (prelez)
Tel
:+383 45 1000 61
Email
info@dttex-ks.com

Shkarko Katalogum