Adresa : Magjistralja / Ferizaj - Pristina (prelez)
Tel : +383 45 1000 61
Email : info@dttex-ks.com
EN

Produktet

Zgjidhni dyshekin e duhur për ju nga D&T Tex dhe filloni një udhëtim drejt një gjumi më të mirë!
B_form
diamont
telax
Lux
Orthopedic
Relax
Classic
Comfort
Foam Topper
Visco Topper

Kontakti

Adresa
Adresa :Magjistralja / Ferizaj - Pristina (prelez)
Email
nfo@dttex-ks.com
Tel
:+383 45 1000 61