Adresa : Magjistralja / Ferizaj - Pristina (prelez)
Tel : +383 45 1000 61
Email : info@dttex-ks.com
EN

Dysheku
BodyFrom

Një zgjedhje moderne dhe e rehatshme për një gjumë të mrekullueshëm. Gjeni cilësinë dhe komoditetin tek ne!"

Materialet

Dysheku ynë përdor materialet më cilësore për një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm. Komoditeti dhe qëndrueshmëria janë të garantuara

Dizajni

Dizajni i dyshekut tonë kombinon elegancën me komoditetin për një përvojë gjumi të mrekullueshme. Zgjidhni cilësinë për një gjumë të shkëlqyer.

Çmimi

Dysheku ynë ofron një raport cilësi-cmim të shkëlqyer, garantuar për një gjumë të mirë, pa shpenzime të tepërta.

 

Kulaiteti

Garantojmë cilësinë e dyshekëve tanë. Çdo produkt është i mbuluar me një garanci të plotë për cilësinë. Besoni në cilësinë tonë!

Dysheku Diamond

Dysheku është një investim në cilësinë e gjumit tënd. Ne përdorim materialet më të mira për një përvojë gjumi të shkëlqyer. Kujdesemi për detajet për të garantuar komoditetin dhe mbështetjen e duhur për trupin tënd. Zgjedhja jonë për një gjumë të mrekullueshëm!

Karakteristikat e dyshekut

- Ergonomik
- Anti Alergjike
- Ajrosje e brëndëshme
- Susta
- Përdorim dy ane
https://dttex-ks.com/wp-content/uploads/2024/05/Diamont_m.jpg
https://dttex-ks.com/wp-content/uploads/2024/05/foto_1.jpg

DT&TextPse dysheket tane

Dysheket tona ofrojnë komfort dhe mbështetje të nevojshme për punonjësit tanë, ndihmuan në performancë dhe mirëqenie në punë.

Zgjidh dyshekun e duhurShikoj te gjitha dysheket tane